Zgodbice

Alenka Gaber, Slovenia dodano 29 days ago Pfizer

"Znanec iz sosednje vasi, dva dni po prejeti drugi dozi, star 26 let - možganska kap, umrl. Bil je en mesec pred svojo poroko. Takih primerov je malo morje, ljudje, odprite oči! "


Zdenka Zebec, Slovenia dodano a month ago Johnson Johnson

"2ure po cepljenju so me začele boleti mišice, glava. Glava je bolela nekje 3 dni. Ob cepljenju pa sem imela tudi stranski učinek drisko katera je trajala nekje 4dni."


Sanja Zrimsek, Slovenia dodano a month ago Pfizer

"Trzanje oči, obcutek elektrike po telesu, predvsem v glavi."


Zak Kamnik, Slovenia dodano a month ago Johnson Johnson

"Močna mrzlica, glavobol."


Bernarda Predalič, Slovenia dodano a month ago Pfizer

"Visoka temperatura 39 nekaj dni, bolečine v trebuhu, glavobol, crp 48, povečana vranica in bezgavke v trebušnem delu."


Svetlana Čizmić, Slovenia dodano a month ago Moderna

"Bolecina v želodcu."


Darja Pirman, Slovenia dodano a month ago Pfizer

"Bolečine v kolkih, nespečnost, utrujenost, poslabšan vid, občasna slabost."


Darja Pirman, Slovenia dodano a month ago Pfizer

"Bolečine v kolkih, nespečnost, utrujenost na trenutke slabost, slabši vid."


Jure Hočevar, Slovenia dodano a month ago Pfizer

"Od prvega prejeta odmerka 3.6.2021 imam rahle do hude vrtoglavice, poslabšan vid, povišan krvni tlak in zbadanje v prsih. Skrajno moteče in zastrašujoče, ker naj bi zaupali cepivom. "


Sanja Pil, Slovenia dodano a month ago Pfizer

"Tašča cepljena aprila z drugim odmerkom Pfizer. Trenutno težave s srcem - še vedno v bolnici (povišan troponin), opravljena koronografija, rentgen pljuč, ekg, uz srca… Vse izgleda ok vendar vzroka za povišan troponin ne najdejo oz. je v fazi preiskav. Traja že 3dni, začelo pred 4 dnevi oz. spremenjeno počutje opazila že 14 dni nazaj."


Ines Prapertnik Drnovšek, Slovenia dodano a month ago Pfizer

"Lepo pozdravljeni. Vnesla sem svoje podatke, vendar podatke glede cepljenja sem vnesla očetove, saj prijavljam poškodbo po cepljenju zanj. Oče se NE strinja, da bi cepivo lahko kakorkoli poškodovalo njegovo telo. Sama se nisem in se ne bom cepila. Glede težave (klasifikacije) nisem mogla drugače izpolniti kot splošno, saj ne gre za nobeno od navedenih težav torej ni imel splošnih težav takoj po cepljenju, ki so navedene v oklepaju. Skratka po 14 dneh do treh tednih po cepljenju mu je začela zatekati leva noga. Po večkratnem klicanje zdravnika se je zdravnica, ki je osebnega zdravnika nadomeščala odločila, da pride nogo pokazati. Poslala ga je na UZ, kjer so ugotovili dva krvna strdka, enega v predelu kolena in enega v predelu gležnja. Sedaj ima na nekje 14 dni kontrole in dobil je tablete proti strjevanju krvi. A kolenski in glezenjski sklep sta se vedno močno zatečena. "


Andreja Macun, Slovenia dodano a month ago Pfizer

"Vročina, vrtoglavica, izguba moči, peklo po žilah, celem telesu, boleč vrat, glava, mišice, pekoča bolečina v prsih, težko dihanje ,pokanje žilic in pomodri izpuščaji po obrazu in prsih nekaj malo na hrbtu. Še traja, telo vglavnem občutek, kot da odpoveduje. Po prvi dozi v krvi našli povišanje za sum na strdke."


Sanela Stadler, Slovenia dodano 2 months ago Pfizer

"1 dan po cepljenju so se pojavile težave. Oče je tri dni po cepljenju imel odpoved ledvic, potem mehurja, po cepljenju je dobil kovid in 9 dan po cepljenju je umrl. Umrl je ati. "


Uporabljamo piškotke, da izboljšamo vaše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete predvidevamo da se s tem strinjate.